Hoppa till sidans innehåll

Klubbtävlingar


USS anordnar klubbtävlingar i både dressyr och hoppning, där alla ska få chansen att prova på tävlandet. Man kan tävla både ridskolehäst eller sin egna häst, så länge man är medlem i klubben. För att tävla på ridskolehäst behöver man rida i ordinarie lektionsgrupp.

I hoppningen har vi klasser från 30-110 cm. Det är olika bedömningar beroende på höjden så se till att kolla vad just din klass är för bedömning.

På dressyrtävlingarna ingår programmen för LC, LB och LA. Vi har alltid en utbildad domare som kommer till klubben under tävlingen.

Om man är under 15 år måste man ha vitt kort för att få tävla. Om man har grönt kort behöver man inte ta vitt kort. Det får man genom att gå en endagskurs för USS där vi går igenom det viktigaste inför tävlingar. Vi har valt att ha detta för att alla ska veta vad som gäller och kunna tävla på ett säkert sätt. Mer information om vitt kort kommer upp under våran flik "aktiviteter" när vi har en kurs inplanerad.

Kom ihåg att alltid få godkännande av din ridlärare för häst och höjd om du ska tävla ridskolehäst! För mer information om anmälan mm kan ni se fliken "klubbtävlingar" under "träning och tävling". Där kan man även hitta vårat egna tävlingsreglemente och se proposition för varje tävling.  Har ni fler frågor till oss kan ni maila This is a mailto link

Uppdaterad: 14 OKT 2017 13:21

Sponsorer: 

Nokian Tyres

hippocrates

 

krafft_logo2

hsb

sisu

Lindvalls

uppland

 

Delicato    

kollavidiweb 

KphLogoRed

Postadress:
Lurbo RK - Ridsport
Lurbovägen 11
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info