Hoppa till sidans innehåll

Höstterminen 2021

22 APR 2021 10:20
Nu finns info om Hösten på hemsidan och i Hippocrates !
  • Skapad: 22 APR 2021 10:20

Hej, Äntligen börjar kvällarna bli ljusare, hästarna går utan täcken och utebanorna används flitigt. 

Inom kort kommer fakturorna inför nästa termin att gå ut och vi vill såklart gärna att ni meddelar oss snarast om ni inte önskar behålla er plats eller vill byta grupp. Maila till This is a mailto link eller kontakta din instruktör.

På grund av sammantagna efekter av Coronan som är för tuffa mot vår ekonomi, så har styrelsen beslutat att höja ridavgifterna till hösten. För juniorer något och för vuxna lite mer. Inför vt-22 utvärderar vi föreningens ekonomiska läge åter.

Som vanligt gäller följande betalningsvillkor:

Ridavgiften faktureras en gång per termin. Vi har enbart fakturering via e-post. Inför varje termin skickas en avi för hela terminsavgiften ut, för att garantera en plats på ridskolan måste minst 1.000 kr av fakturan vara betald innan förfallodagen. Resterande belopp skall vara föreningen tillhanda senast 1 vecka innan kursstart. Kom ihåg att ange ocr-nummer vid betalning! Ingen ny faktura kommer att skickas ut vid terminsstart. Vi förbehåller oss rätten att flytta om i lektionsschemat vid terminsstart om det krävs för att få grupperna och verksamheten jämn. Om du börjar rida efter att terminen har börjat behöver hela avgiften betalas före fakturans förfallodatum.

Vi vill såklart även tacka för en fantastisk termin samt önska er en trevlig sommar såhär på förhand.

Personalen på Lurbo.

Skribent: Emma Ivarsen Johansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer: 

Myrmans Equitrade
Nokian Tyres

hippocrates

 

krafft_logo2

hsb

sisu

Lindvalls

uppland

kollavidiweb 

KphLogoRed

Postadress:
Lurbo RK - Ridsport
Lurbovägen 11
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info