Hoppa till sidans innehåll

Det här gäller för dig som håller träningar på Lurbo Ridklubb


ANSÖKAN

För tränare på Lurbo Ridklubb, utanför av klubben arrangerad träning. Med utanför av klubben arrangerad träning avses all verksamhet som inte är verksamhet i ridskolans regi. 

Bakgrund

Lurbo Ridklubb är en ideell förening som aktivt verkar för att verksamheten på anläggningen ska hålla en hög kvalitet, att regler och lagar inom samhället, Svenska ridsportförbundet och Lurbo Ridklubb efterföljs samt att kommunens system för aktivitetsstöd skall användas.
Som ett led i detta har styrelsen tagit beslut att alla som bedriver träning på Lurbo RK skall ansöka om godkännande. Träning innebär att man på något vis utbildar häst eller ryttare på anläggningen. 

Kriterier som skall vara uppfyllda för att godkännas som tränare på LRK ́s anläggning. 

 • Tränare/instruktör skall utan minsta tvivel leva upp till Lurbo ridklubbs värdegrund och vara en god representant för klubben och ridsporten i sin helhet
 • För att få ha träningstillfällen där ingen annan har tillgång till ridhuset skall minst en tredjedel av de deltagande eleverna ha erlagt anläggningsavgift. Undantag kan göras efter överenskommelse med verksamhetschefen.
 • Närvarokort på elever under 25 år skall föras. Klubben får därigenom möjlighet att söka aktivitetsstöd. Maila närvaron i slutet av varje termin till: This is a mailto link

 • Om regelbundet bokad träning ställs in skall detta meddelas verksamhetschefen via This is a mailto link snarast för att ge möjlighet till övriga ryttare att rida vid denna tid.
 • Lista på tränare som är godkända hos klubben kommer anslås i ridhuset samt på hemsidan och det är enbart dessa som är berättigade att ha träningar på klubbens anläggning.
 • Tränaren/instruktören behöver inte fylla i ansökan själv utan det kan göras av elev eller annan på något vis ansvarig person.
 • Varje tränareI/instruktör rekommenderas att tecka en egen ansvarsförsäkring, kontrollera att eleven är medlem i föreningen så att de täcks av den kollektiva olycksfallsförsäkringen samt att de har en egen olycksfallsförsäkring. 

ANSÖKAN SKA INNEHÅLLA FÖLJANDE UPPGIFTER:

 • NAMN PÅ DEN TRÄNARE/INSTRUKTÖR SOM ANSÖKAN AVSER

 • UTBILDNING/ERFARENHET/ELEVRESULTAT

 • Ansökan görs via mail till This is a mailto link

  Beslutat av Lurbo Ridklubbs styrelse 2015-­09­‐15 

Uppdaterad: 12 FEB 2018 19:33 Skribent: Alexandra Eriksson

Sponsorer: 

Hööks logo

Myrmans Equitrade
Nokian Tyres

hippocrates

 

krafft_logo2

hsb

sisu

Lindvalls

uppland

kollavidiweb 

KphLogoRed

Postadress:
Lurbo RK - Ridsport
Lurbovägen 11
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info